تلویزیون شهری

تلویزیون شهری چیست ؟ این نوع از تلویزیون ها با اسم (urban Tv) شناخته می شوند . این نوع تلویزیون از قرار گرفتن صفحه های یک در یک متر تشکیل می شوند . هدف از تولید و استفاده از این محصول نمایش تبلیغات ویدئویی با کیفیت بالا در ابعاد بزرگ می باشد . در سال های اخیر کسب و کارهایی موفق بودن که با بهره گیری از تکنولوژی های جدید و تبلیغات کار امد توانستن خود را از سایر رقبا متمایز کرده اند . در ادامه مطلب به ساختار تلویزیون شهری و نکات طلایی درباره آن می پردازیم . همچنین اگر شما غرفه ساز یا غرفه دار در نمایشگاه هستین می توانین برای اجاره تلویزیون شهری و سایر محصولات ما بر روی کلمه “محصولات” ضربه بزنین .

ساختار تلویزیون شهری :

در تلویزیون شهری هر صفحه مستقل از هم کار می کند . در زمان نصب و اتصال کابینت ها بر روی دیگر به صورت هماهنگ با هم عمل می کنند . هر صفحه از تعداد زیادی ماژور تشکیل می شود . و هر ماژور بسته به نوع آن شامل تعدادی LED یا SMD قرار گرفته است . و منبع تغذیه آن توسط چندین (POWER SUPPLY) تامین می شود .

انواع دات پیچ‌ها و کیفیت تصویر :

به فاصله مرکزی بین LED یا SMD دات پیچ گفته می شود . هر چه قدر فاصله بین دات ها کمتر باشد تراکم پیکسلی بالاتر ایجاد شده و در نتیجه کیفیت تصویر بالاتر می شود . هر‌چقدر عدد دات پیچ کمتر باشد، مرکز پیکسل‌های ماژول به یکدیگر نزدیکتر می‌شوند و کیفیت تصویر بهتری ارائه می‌کند . پیکسل‌های ماژول‌های SMD از یکدیگر فاصله کمتر و تراکم بیشتری، نسبت به ماژول‌های Led دارند. با توجه به اینکه اغلب تلویزیون‌هایی که در فضاهای بیرونی، روی پایه‌های بلند نصب می‌شوند، این فاصله پیکسلی تاثیر زیادی روی کیفیت نهایی تصویر ندارد .

هرچه ارتفاع تلویزیون از زمین کمتر باشد باید دات پیچ با عدد کمتر استفاده شود تا کیفیت تصاویر بالاتر باشد . اما در ارتفاع های بالا این موضوع زیاد مهم نیست زیرا فاصله خالی توسط بازدید کننده به سختی دیده می شه .

انواع تلویزیون شهری :

تلویزیون های شهری از لحاظ تنوع پیکسی به 2 نوع تقسیم می شوند اما به دلیل قوانینی که در مورد مصرف انرژی مطرح است بیشتر از مدل SMD استفاده می شود .

مدل اول : مدل فول کالر 1RGB که در آن هر پیکسل دارای یک LED قرمز ، سبز و آبی است.

مدل دوم : مدل فول کالر SMD که در آن هر پیکسل دارای یک Led از ترکیب قرمز، سبز و آبی (3 Module 1 in) است.

آشنایی با قطعات تلویزیون های شهری :

1.ماژول SMD :

یک ماژور از قرار گرفتن LED ها در کنار یک دیگر تشکیل می شوند . فاصله آن ها بر حسب میلی متر است همچنین با کمک یک برد PCB تمامی LED ها و خازن‌ ها در ماژول SMD به یکدیگر متصل می‌شوند .

2.برد کنترل یا ویدئو پروسسور :

این قسمت همون برد تلویزیون شهری به حساب می آید که تصاویر را از کاربر دریافت و پخش می کند و امکان اتصال به USB و LAN را دارد .

3.کابینت ها :

هر چند ماژول بر روی یک فریم یا قاب مخصوص به یکدیگر متصل می‌شوند. به این قاب، کابینت گفته می‌شود. کابینت‌ها با کنار هم قرار گرفتن صفحه اصلی یک تلویزیون را بوجود می‌آورند .

4.منبع تغذیه (Power Supply) :

برای اینکه تلویزیون شهری روشن شود و تصاویر را نمایش دهد نیاز به یک منبع تغذیه دارد. پاور در تلویزیون‌ها اهمیت زیادی دارد. زیرا اگر برق مورد نیاز یک ماژول تامین نشود ممکن است LEDها دچار سوختگی شوند و قسمت‌هایی از پنل تلویزیون دچار نقص شود.

خطا: فرم تماس پیدا نشد.